Varusta työpaikkasi ensiaputarvikkeilla

Työpaikalla on tärkeää huolehtia työntekijöiden turvallisuudesta ja työnteko kyvystä. Moni ei tule ajatelleeksi, että varaamalla työpaikalle ensiaputarvikkeita, kuten ensiapulaukun, sidostarvikkeita, rankalaudan tai laastareilla voit oikeasti auttaa työntekijääsi voimaan välittömästi paremmin vahingon sattuessa.

Hyvillä ensiapuvälineillä varustautumisella voidaan myös välttää työajan menetyksiä ja säästää rahaa, kun apu on heti saatavilla, joskus jopa ilman asioimista työterveyshuollossa. Myös työntekijäsi kiittää ja parannat mainettasi työnantajana, kun apu on saatavissa työpaikalla heti.

Merkitse ensiaputarvikkeiden sijaintipaikat

Jotta työntekijäsi löytäisi tarpeelliset ensiaputarvikkeet nopeasti ja vaivattomasta, kannattaa niiden säilytyspaikka olla kaikkien saavutettavissa ja merkata asianmukaisesti. Kiinnittämällä tarran tai opastekyltin ensiaputarvikkeiden sijoituspaikkaan, herätät avun tarvitsijan huomion tehokkaasti.

Nopea avunsaanti on tärkeää

Liiketoiminnassa myös asiakkaan turvallisuus on tärkeää. Asiakkaan tulee tuntea, että hän voi asioida toimitiloissasi turvallisesti ja apua on aina tilanteesta riippumatta saatavissa. Panostukset asiakkaan turvallisuuteen tulevat takaisin asiakastyytyväisyyden lisääntyessä.

Olethan huomioinut työpaikallasi myös siellä asioivat mahdollisista sydänvaivoista kärsivät työntekijät ja asiakkaat? Sydänvaivat ovat nykyisin hyvin yleisiä ja avun tarpeen ilmaantuessa apua on saatava nopeasti. Sydänpysähdyksien varalle työpaikalla olisi hyvä olla defibrillaattori. Defibrillattoreita on saatavissa monenlaisia ja hintaisia. Voit myös halutessasi vuokrata defibrillaattorin työpaikallesi. Muistathan myös merkitä defibrillaattorin sijaintipaikan.

Muita tärkeitä työpaikan ensiaputarvikkeita ovat hengitysvälineet, kuten kasvosuojat, happimaskit ja elvytyspalkeet. Hengitysteiden tukkeutuessa nopea avun saanti on tärkeää lisävahinkojen välttämiseksi. Löydät ensiaputarvikkeita työpaikallesi täältä täältä löydät rankalauta.